^Powrót do góry

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna

PSSE Leżajsk

Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna

PSSE Leżajsk

Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna

Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Leżajsku ma zaszczyt zaprosić na konferencję "Produkcja i sprzedaż żywności wytworzonej przez rolnika - Rolniczy Handel Detaliczny, a inne formy działalności", organizowaną przez Powiatową Stację Sanitarno-Epidemiologiczną w Leżajsku przy współpracy z Powiatowym Inspektoratem Weterynarii w Leżajsku.

Konferencja odbędzie się w czwartek, 26 września 2019 roku o godzinie 10.00 w Muzeum Ziemi Leżajskiej, ul. Mickiewicza 20, 37-300 Leżajsk.

 Konferencja ma charakter otwarty, skierowana jest do rolników, samorządowców, przedstawicieli instytucji współpracującymi z rolnikami i wszystkich osób zainteresowanych tematem Rolniczego Handlu Detalicznego. 

 Program:

10.00 - 10.15    Powitanie uczestników i otwarcie konferencji

10.15 - 10.45    Rolniczy Handel Detaliczny - informacje podstawowe

                        Janusz Nowak - Kierownik Oddziału Nadzoru Sanitarnego,

                                Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Leżajsku

10.45 - 11.15    Żywność pochodzenia zwierzęcego oraz żywność złożona

                          produkowana w ramach RHD

                          Bartłomiej Bród - Kontroler Weterynaryjny,

                                 Powiatowy Inspektorat Weterynaryjny w Leżajsku

11.15 - 11.45     Bezpieczeństwo i higiena produkcji żywności niezwierzęcego

                          pochodzenia w gospodarstwie rolnym w ramach RHD

                          Janusz Nowak - Kierownik Oddziału Nadzoru Sanitarnego,

                                Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Leżajsku

11.45 - 12.00     Podsumowanie i zakończenie konferencji

 

 

PPIS w Leżajsku prosi o potwierdzenie uczestnictwa w konferencji do dnia 23.09.2019 r.
pod nr tel. 17 242 07 54 wew. 50 lub 692 416 261. Osoba do kontaktu: Janusz Nowak, tel. 692 416 261.